Grundskola

Vi arbetar med små klasser där varje barn får möjlighet att utvecklas efter sin egen förmåga och mognad. Här jobbar vi aktivt med att utveckla trygga, empatiska och kreativa barn med lust att lära. Stor vikt läggs vid baskunskaperna, att lära sig läsa, skriva och räkna.

Vi arbetar med ett varierande arbetssätt för att främja lusten att lära men även för att skapa förståelse för sammanhang. Kunskap och natur, miljö och IT vävs in i lärandet genom både praktiska och teoretiska inslag. Även estetiskt arbete, som till exempel drama, bild och andra estetiska arbetssätt används för att stimulera lärande och förståelse.

Dagen börjar med en god hemlagad frukost för samtliga barn. Förmiddagen inleds alltid med samling, ett kortare idrottspass/pulshöjande aktiviteter och ett läspass som avslutas med lite frukt. Därefter löper skoldagen på med ämnen som matte, svenska, engelska, NO/SO, idrott, bild m.m.
Vi erbjuder även läxhjälp utanför skoltid, till alla elever som vill delta.

banner5_480x200